Kek Şiş

gr
Sade Kek Malzemeleri
Tegral Satin Cream Cake 1000
Yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 225
Kakaolu Malzemeleri
Tegral Satin Cream Cake Chocolate 1000
Yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 225
Çikolatalı-Fındıklı Kek Malzemeleri
Tegral Satin Cream Cake Chocolate 1000
Yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 225
Fındık içi 200
Kaplama Malzemeleri
Belcolade Noir Selection
Fındık
Antepfıstığı
Badem
Hindistan cevizi
Kekin Hazırlanışı
  1. Kek malzemeleri ayrı ayrı 3'er dk. orta hızda karıştırılır. 
  2. Değişik şekilli küçük boy silikon kalıplarına dökülür. 
  3. 180°C de 15 dk. pişirilir

Servis
  1. Soğuyan kekler yarısına kadar erimiş çikolataya sonra da fındık, antepfıstığı, badem ve hindistan cevizi gibi dekorasyon malzemelerine batırılır. 
  2. Çikolatalar sertleştikten sonra servis için şişe geçirilir.

Lezzetli ve orijinal bir sunum...


Zorluk derecesi: