Sacher Cake

İçindekiler

gr
Kek Malzemeleri
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Sıvı yağ 400
Su 200
Dolgu ve Kaplama için
Vivafil Kayısı
Chantypak 500
Belcolade Noir Selection 200
Coverfil Bitter

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Kek malzemeleri orta hızda 3-5 dk. karıştırılır. Silpata serilir ve 180 ⁰C'de 15 dk. pişirilir. 
  2. 18 cm çaplı kalıp ile kesilir ve dondurulur.

Dolgu hazırlanışı
  1. Eritilmiş Belcolade Noir Selection az çırpılmış Chantypak ile karıştırılır.

Birleştirme
  1. Dondurulmuş iki kat kek arasına ince bir tabaka Vivafil Kayısı sürülür. 
  2. Pastanın dışı, düzleme amacıyla kaplama dolgusu ile çok ince bir şekilde kaplanır. Daha sonra pasta Coverfil Bitter ile kaplanır.

Viyana'nın ünlü Sacher turtası...


Zorluk derecesi: