Beyaz peynir, kuru domates ve fesleğen dışındaki malzemeler 7dk. yavaş + 6dk. hızlı devirde yoğurulur. (İç malzemeler yoğurmanın son dakikasında eklenir.)
Ön Dinlendirme:
Oda sıcaklığında 15 dk.
Tartma:
110 g tartılır ve yuvarlanır.
Ara Dinlendirme:
Oda sıcaklığında 15 dk.
Şekillendirme:
Hamurlar yuvarlanır ve yağlanmış muffin kalıplarına yerleştirilir.
Mayalandırma:
28 ºC'de %80 bağıl nemde 60 dk.
Son Dokunuş:
Pişirilmeden önce isteğe göre makas veya bıçak ile şekillendirilir.
Pişirme:
Taş tabanlı fırında; buhar verilerek 230 ºC'de 18-20 dk.
Beyaz peynir, kuru domates ve fesleğenli ekmek muffin...
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.