Bal, Kahve ve Portakal Dolgulu Çikolata

İçindekiler

gr
Belcolade Noir Selection 580
Bal 100
Festipak 220
Tereyağı 100
Çözünebilir Kahve 10
1 adet Portakal Kabuğu Rendesi
Kabuk için
Belcolade Noir Selection

Hazırlanışı

Dolgu hazırlanışı
  1. Festipak, kahve, bal veportakal kabuğu 85 ºC'ye ısıtılır.
  2.  Karışım doğrudan Belcolade Lait (Sütlü) Selection üzerine süzülür.
  3.  Pürüzsüz bir yapı elde edilene kadar el mikseri ile karıştırılır. 35 ºC'ye geldiğinde tereyağı eklenir ve tekrar karıştırılır

Uygulama
  1. Çikolata kalıbına Belcolade Noir (Bitter) Selection ile kabuk oluşturulur.
  2. Kalıp, hazırlanan dolgu ile doldurulur. (Dolgunun uygulama sıcaklığı 26 ºC dolayındadır.)
  3. Dolgu set olduktan sonra üzeri Belcolade Noir (Bitter) Selection ile kaplanır

Farklı tatların muhteşem birleşimi...

Zorluk derecesi: