Frambuazlı Red Velvet Mono Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 1 dk yavaş devirde 4 dk hızlı devirde çırpılır.
  2. Çemberlere %50 doldurulur, 180 °C’lik fırında 25-30 dk pişirilir.
  3. Kek soğuduktan sonra üst kısmı kesilerek çıkarılır, kullanılan çemberin bir küçük boyu kopat yardımıyla 3,5 cm genişliğinde çıkarılır.

Kremanın hazırlanışı
  1. Festipak ve tereyağı ocakta 80 °C’ye kadar ısıtılır. Belcolade White eklenir. +5 dolapta soğutulur, soğutulan krema miksere konulur. Mikserde çırpma teliyle orta devirde 1 dk çırpılır.
  2. Chantypak sıvı olarak ilave edilir. İstenilen yoğunluğa gelince mikser kapatılır. Mikserden çıkartılır, Topfil Frambuaz eklenerek spatula yardımıyla karıştırılır.

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Ortası alınmış keklerin içerisine hazırlanan ganaj torba yardımıyla doldurulur. -18 dolapta 15-20 dk dinlendirilir. Çırpılmış Ambiante şanti ile sıvanır.
  2. Ortasından çıkarılmış kek parçaları ufalanır, sıvanan pastanın kenarları ufalanmış kek kırıntılarıyla kaplanır.
  3. Pastanın üzeri donuk yada taza frambuazla süslenir.

Frambuazlı Red Velvet Mono Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele