Quick Step Crispy

Fermente edilmiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici

  • Quick Step çözümleri ile raf ömrü boyunca üstün hamur toleransı ve standart kaliteyi yakalabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile fermente donuk teknolojisini kullanabilirsiniz.
Müşteri avantajları
  • 9 aya kadar mükemmel donuk raf ömrü
  • Hamurda üst düzey güç ve dayanıklılık
  • Pişmiş üründe iyi hacim ve homojen iç yapı
Tüketici avantajları
  • Taze ürün kalitesi
  • Koruyucu içermez

Quick Step donuk teknoloji ile önceden fermantasyona tabi tutulmuş donuk ürünler, çözündürüldükten sonra satış noktalarında kolaylıkla pişirilir. Taze ürün talep eden müşterilere gün boyunca taze ürün hazırlamanın en kolay yolunu keşfedin. Bu teknoloji için dikkat edilmesi gereken hususlar; katkının prosese uygun olması, sıkı bir hamur oluşturmak, ideal mayalandırma ve şoklama koşullarının sağlanması, pişirme koşullarının doğru bir şekilde bir şekilde belirlenmesidir.

İlgili ürünleri keşfedin

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

Goal Extra

Orta ve zayıf una uygun, enzim bazlı un işlem maddesi

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi