Artırılmış Gerçeklik aracımızla hızlı ve gerçek zamanlı müşteri desteğini deneyimleyin

Doğru desteğe ve uzmanlığa hızlı erişim sağlamak işinizin devamlılığı için hayati önem taşır; Artırılmış Gerçeklik destekli müşteri destek aracımız “Digital AdvisAR” tam da burada devreye giriyor.

Yaşadığımız teknik sorun ne kadar karmaşık olursa olsun, en iyi desteğe ve uzmanlığa anında erişerek hızlı ve etkili bir çözüm sağlanmasını isteriz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda, akıllı telefonunuzu kullanarak hemen uzmanlarımızdan biriyle iletişim kurduğunuzu ve telefonunuzun kamerası aracılığıyla, durumunuzun görüntüsünü bilgisayar tarafından oluşturulan görüntülerle birleştiren üç boyutlu interaktif bir deneyimden faydalandığınızı düşünün. Bu Artırılmış Gerçeklik teknolojisi, Puratos uzmanlarının sizi iş yerinizde görmesini sağlayarak, anlattıklarınızı izleyebilmelerine ve en önemlisi de yaşadığınız problemi göstermenize imkan tanır. Bu şekilde size anında geri bildirim vererek sorunu uzaktan, sizinle birlikte çözebilirler. Artık bir uzmanın gelip size üretim hattında yardım etmesini beklemenize ya da yazılı olarak veya telefondan tavsiye ve çözüm sunmasını beklemenize gerek yok.

Müşteri desteği bizim DNA'mızda var

Puratos olarak müşterilerimize bağlı ve en iyi müşteri desteğini sağlama konusunda kararlıyız. Bu doğrultuda, devrim niteliğindeki Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojini kullanarak, müşterilerimizin Puratos Teknik Danışmanlarına anlık, artırılmış gerçeklik (sanal değil!) desteğine erişmesini sağlayan yeni bir uygulama olan “Digital AdvisAR”ı ortaya çıkardık. Puratos Artırılmış Gerçeklik uygulamasını akıllı telefonunuza, tabletinize veya dizüstü bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bir sorununuz olduğunda tek yapmanız gereken bir Puratos Teknik Danışmanıyla veya “Digital AdvisAR” aracılığıyla uygulama uzmanlarımızla iletişime geçmek. Uygulama, cihazınızın kamerasını kullanarak artırılmış gerçeklik desteği almanız için hemen bir bağlantı oluşturacaktır. Bu da fırınlara, pastanelere ve çikolatacılara ilk elden daha doğru ve en önemlisi de daha hızlı bir teknik destek sunmamızı sağlayacak. Tek bir tıkla, dünyanın 71 ülkesindeki 95 Puratos İnovasyon Merkezine ve 600 Teknik Danışman ve uzmana ulaşabilir ve onlardan yardım alabilirsiniz.

Dünya çapında spesifik alanlarda uzmanlığı olan kişilere anında erişim

Yeni Puratos Artırılmış Gerçeklik teknolojisi aynı zamanda dünya çapında spesifik alanlarda uzmanlığı bulunan kişilere anında erişim sağlar. Belçika'da donut yapımıyla ilgili sorun yaşayan bir müşteri olduğunuzu düşünün. Belçikalı Puratos Teknik Danışmanları, artık sizi gerçek donut uzmanları olan ABD Puratos ekibine bağlayabilir. Bu uzmanlar, HoloLens ve Artırılmış Gerçeklik (AR) özelliklerini kullanarak sorununuzu üretim hattı üzerinde gözlemleyebilir, analiz edebilir ve çözüme ulaştırabilir. Sonrasında ise sorununuz karşısında hızlı ve etkili teşhis ve çözümler üreterek uzman bilgileriyle adım adım gerçek zamanlı rehberlik sunabilirler. Bunu da aslında binlerce kilometre uzağınızda gibi değil, yanınızda duruyor gibi yaparlar.

Nasıl çalışır?

5 ülkede kullanımda

Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisi ve desteği ABD, Avusturya, Brezilya, Fransa ve Türkiye olmak üzere 5 ülkede kullanıma sunuldu. Puratos, bu devrim niteliğindeki hizmeti faaliyet gösterdiği tüm diğer ülkelerde de çok yakında kullanıma açmayı planlıyor.