Puratos TV yayında

16 Tem 2020

İyilik Sağlık Konsepti
Ekşi Maya
Blog
Tüketici Araştırmaları
Beslenme
Kurumsal

İşinizi geliştirecek, ilham veren videolar

Puratos olarak pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine dünya çapında, sağlıklı ve lezzetli hammaddeler sağlama konusunda inovatif çözümlerimizle destek oluyoruz ve ziyaretçilerimizin beklentilerini ve gereksinimlerini daha iyi karşılama hedefi doğrultusunda kurumsal web sitemize bir yenilik daha ekledik.

Artık bizim de online bir televizyon kanalımız var. İşinizi geliştirecek, sizlere ilham veren videolarla bu kanalda buluşuyoruz.

Ziyaretçilerimiz için reçetelerimize, konsept videolarımıza ulaşmak artık çok daha kolay. Bu sayede birçok güncel videoyu takip edebilmenizi ve yeniliklerden haberdar olmanızı sağlayacağız.

Puratos, beslenme alanında global bir lider olarak Puratos TV ile, web sitemizin ziyaretçilerine rehberlik ediyor, eğitim veriyor ve ilham kaynağı oluyor. Yeni fikirleriniz için güvenilir ortağınız olarak sizlerin yanındayız.

Puratos TV’de izleyebileceğiniz videolarımızı şu başlıklar altında toplatık, kategori seçerek bu başlıklar altındaki videoları izleyebilirsiniz:

  •  Dünya kekleri konsepti; Dünya 'nın dört bir köşesinden özenle seçilmiş popüler tarifleri nasıl yapacağınızı öğrenmek ister misiniz? Videoları izleyin, dünya trendlerini yakalayın!
  • Çikolata sanatı; Çikolatayı sanat eserine çeviren ellerle figür yapımının inceliklerini sizlerle  paylaşıyoruz.
  • Sağlıklı ürünler konsepti; Günümüz tüketicileri giderek daha fazla sağlıklı ürünlere yöneliyor. Puratos'un sağlıklı ürünler geliştirmenize nasıl katkı sağladığını öğrenmek için videoları izleyin!
  • Ekşi maya akademisi; Ekşi mayalı ekmeklerin giderek popülaritesi artıyor. Sizde ekşi maya uzmanı olmak ister misiniz? Videoları mutlaka izleyin.
  • Ekşi mayalı ekmekler; Ekşi mayalı ekmek tariflerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Tadıyla, kokusuyla sizi geçmişe götürecek muaazzam lezzette ekmekler için videoları izleyin!
  • Kurumsal videolarımız; 100 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Puratos'u daha yakından tanımak için videolarımızı izleyin.
  • Ekşi mayanın izinde; Dünya'nın ilk ve tek ekşi maya kütüphanesine sahip Puratos, ekşi maya kütüphanecisi Karl De Smedt (The sourdough Librarian), ekşi maya arayışında Türkiye’yi ziyaret edip Türkiye’nin farklı illerinden 4 ekşi mayayı daha kütüphanemize kazandırdı. Bu bağlamda Karl De Smedt'in  Türkiye'e yolculuğunu izlemek için ve dünya mirası ekşi mayaya ev sahipliği eden kütüphanemiz hakkında bilgi almak için bu bölüme göz atın.