Puratos, 2019 Yılının En İyi İşvereni

6 Şub 2019

Haberler
Kurumsal

2019 Yılının En İyi İşvereni Sertifikası Sahibi; Puratos

Puratos, Belçika için çalışan koşullarının mükemmelliği açısından Top Employers Institute tarafından 2019 Yılının En İyi İşvereni olarak resmen tanınmıştır.

En İyi İşveren sertifikasına sahip kuruluşlar, ‘önce insan’ odaklı ilerici İnsan Kaynakları uygulamaları ile çalışanlar için en iyi çalışma ortamını sağlamaya kendilerini adamıştır.

Bu küresel Sertifika Programı, oluşturulduğu andan itibaren, beş kıtada 118 ülkede 1500'den fazla işvereni En İyi İşveren olarak sertifikalandırmış ve tanımıştır.

Puratos olarak 2019 Yılının En İyi İşvereni Olmak Bizim İçin Ne İfade Ediyor?

2019 yılının sertifika sahibi bir En İyi İşvereni olarak, önümüzdeki yıl boyunca Sertifika Mührümüzü gururla sergileme onuruna erişmiş bulunmaktayız. Bu mühür, sadece en iyi insan uygulamaları adına çaba göstermeye devam eden ileri görüşlü kuruluşlar topluluğunun bir parçası olduğumuzu hatırlatır ve iş performansımızı optimize etme ve iyileştirme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha pekiştirir.

Sertifikalı kuruluşlar arasına girmekten dolayı çok mutluyuz. Tamamen hak ederek ulaşılan bu küresel tanınırlığı tüm meslektaşlarımıza borçluyuz. Bu sertifika, herkes tarafından kuruluşumuz adına gösterilen sonsuz çaba ve bağlılığın ödülüdür.

2019 YILININ EN İYİ İŞVERENİ olmaktan gurur duyuyoruz!

Sertifika Programı Hakkında

Top Employers Institute Programı; sertifikalı kuruluşların, işveren markalaşmalarını güçlendirme, faaliyetlerini diğer üst düzey performans gösteren şirketlerle kıyaslama ve politikalarını küresel düzeyde uyumlu hale getirme becerisi kazanmalarına yardımcı olur.

Bağımsız bir İK sertifikalandırma şirketi olan Top Employers Institute, küresel En İyi İK Uygulamaları Anketi ile katılımcılarını değerlendirmektedir. Kuruluşlar, sertifika alabilmek için Top Employers Institute tarafından belirlenen gerekli asgari standarda başarılı bir şekilde ulaşmış olmalıdır.

En İyi İK Uygulamaları Anketi'nde, 10 konuya ilişkin 600 'İnsan Gelişimi' uygulamasını kapsayan 100'den fazla soru yer alır: Yetenek Stratejisi, İş Gücü Planlaması, Yetenek Kazandırma, İşe Alıştırma, Öğrenme ve Gelişme, Performans Yönetimi, Liderlik Gelişimi, Kariyer ve Başarı Yönetimi, Ücretlendirme ve Yan Haklar ve Kültür.

Top Employers Institute, bu İK uygulamalarının nasıl uygulamaya konulduğunu değerlendirir ve Strateji, Sahiplik, Uygulamalar, Ölçüm ve Teknoloji ile nasıl desteklendikleri hakkında incelemelerde bulunur.