Bodrum Mandalinalı Ekler

İçindekiler

gr
Ekler için
Tegral Clara Ultra 1000
Su 1720
Sıvı yağ 450
Kreması için
Cremyvit Beyaz 400
Chantypak 200
Vivafil Bodrum Mandalinası 250
Su 1000
Çikolatalı sos için
Coverfil Beyaz 500
Vivafil Bodrum Mandalinası 150
Brillo Sade 100

Hazırlanışı

Eklerin hazırlanışı
  1. Tegral Clara Ultra ve su yüksek hızda 3 dakika karıştırılır, sıvı yağ eklenerek 2 dakika daha karıştırma işlemine devam edilir.
  2. Metal tava üzerine yıldız veya düz uçlu duy kullanılarak dökülür. 165°C’de küçük ebatlar 30 dk. büyük ebatlar 45-50 dk. pişirilir.

Kremanın hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 4 dk. çırpılır.

Çikolatalı sos hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır.

Ekler Yapılışı
  1. Hazırlanan eklerin içi krema ile doldurup üzeri çikolatalı sos ile dekore edilir.

Bodrum Mandalinalı Ekler...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele