Çilekli Kakao Rüyası

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tepsiye bir palet yardımıyla yayılır. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Cremylait ve su mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışıma Festipak ilave edilerek 3 dk. daha çırpılır. Belcolade Noir Selection kremaya dökülür ve homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır.

Küçük turta kalıplarının kenarlarına transfer jelatin naylon sarılarak kalıplar hazırlanır. Hazırlanan kek kalıpları için kek iki pat halinde kesilir. Kesilen kekin ilk patı kuplara yerleştirilir. Ortasına hazırlanan krema ve taze çilek yerleştirilir. Diğer pat en üste kapatılır. Kek kırıntısı ile dekore edilir. Taze çilek ile görüntü zenginleştirilir.

Çilekli Kakao Rüyası...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele