gr | ||
---|---|---|
Green Velvet kek için | ||
Tegral Satin Cream Cake Green Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Red Velvet keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Dark Velvet keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet | 1000 | |
Büyün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Orange Velvet keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Purple Velvet keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Kreması için | ||
Festipak | 1000 | |
Chantypak | 1000 | |
Belcolade Blanc Selection | 1200 | |
Tereyağı | 150 | |
Dekorasyon için | ||
Carat Cover Beyaz |
Kekleri için
Her velvet kek grubu için ayrı ayrı; tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım tepsiye dökülür Konveksiyonel fırında 160 °C’de 12 dk. pişirilir.
Kreması için
Festipak ve tereyağı ocakta ısıtılır. Hazırlanan karşıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir. +4 °C dolapta soğumaya bırakılır. Soğuyan karışıma Chantypak İlave edilerek çırpılır. Hazırlanan kekler istenilen boyutta kesilerek aralarına kreması sürülür.
Dekorasyon için
Carat Cover Beyaz 50-60 °C’de eritilir. İstenilen şekil verilir ve dekore edilir. Kek kırıntısı, yaban mersini ve çilek ile görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: