Rengarenk Velvetler Kuşağı

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekleri için

Her velvet kek grubu için ayrı ayrı; tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım tepsiye dökülür Konveksiyonel fırında 160 °C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Festipak ve tereyağı ocakta ısıtılır. Hazırlanan karşıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir. +4 °C dolapta soğumaya bırakılır. Soğuyan karışıma Chantypak İlave edilerek çırpılır. Hazırlanan kekler istenilen boyutta kesilerek aralarına kreması sürülür.

Dekorasyon için

Carat Cover Beyaz 50-60 °C’de eritilir. İstenilen şekil verilir ve dekore edilir. Kek kırıntısı, yaban mersini  ve çilek ile görüntü zenginleştirilir.

Rengarenk velvet keklerin muhteşem görüntüsü...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele