Velvet Gökkuşağı Kek

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekleri için

Her velvet kek grubu için ayrı ayrı; tüm malzemeler mikserde 4 dk. çırpılır. Hazırlanan kek karışımları konveksiyonel fırında 145°C’de 8 dk. pişirilir. Her velvet kek grubu karışımından 150’şer gramlık sıkma torbasına alınır. Karışımlar tavaya paralel olacak şekilde sıkılır. (Toplam 750g velvet kek karışımı 1 tava olarak hesaplanır.)

Kreması için

Festipak ve Coverfil beyaz mikserde orta hızda 3 dk. çırpılarak ganaj kreması hazırlanır. Pişirilen keklerin üzerine ganaj kreması sürülür. Kekler rulo şeklinde sarılır. Rulo şeklindeki kekler 60 dk. buzdolabında dinlendirilir. İstenilen ölçülerde kesilerek servis edilir.

Velvet kek gruplarıyla elde edilen rengarenk kekler...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele