Önceden kalıplar istenen renkte boyanır. Belcolade Selection Amber 45 °C’ye kadar eritilip 28 °C’ye kadar temperlenir. Kalıba doldurulup kabuk yapılır, daha sonra dolgu ile doldurulup 2 saat dinlendirildikten sonra kalıptan çıkarılır.
Dolgu yapılışı
Festipak, Topfil Frambuaz, Cremfil Vişne, Tereyağı ve bal ocakta kaynatılır. Belcolade Blanc Selection ilave edilir.
27-28 °C’ye kadar soğutularak kullanılır.
Belcolade Selection Amber
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Select package
Added to cart
Product has been added to your cart
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.