3 Katlı Çikolatalı Kek

İçindekiler

gr ml
Beyaz katman için
Tegral Satin Moist Cake 1000
Su 200
Sıvı yağ 200
Yumurta 400
Sütlü Katman için
Tegral Satin Moist Cake 500
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 500
Su 200
Sıvı yağ 200
Yumurta 400
Bitter katman için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Su 200
Sıvı yağ 200
Yumurta 400

Hazırlanışı

Kek'in hazırlanışı
  1. Her katman için bütün malzemeler mikserde 3 dk çırpılır, çemberlere doldurulur, 170°C lik fırında 45-50 dk pişirilir. 

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Fırından çıkmış kekler eşit şekilde testereli bıçak ile kesilir, daha sonra aralarına ince bir şekilde Belcode çikolata sürülür.
  2. En alt katmana bitter kek, orta katmana sütlü kek, en üste de beyaz kek konur, rendelenmiş bitter belcolade ile üstü dekore edilir.

3 Katlı Çikolatalı Kek

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele