Bodrum Mandalinalı Verrine

İçindekiler

gr ml
Taban için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Yağ 400
Su 225
Mus için
Festipak 200
Vivafil Bodrum Mandalinası 100
Belcolade Blanc Selection 130

Hazırlanışı

Tabanın hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler 3 dk orta hızda çırpılır. 180-200OC’de 30-45 dk pişirilir.
  2. Hazırlanan kek soğuduktan sonra ufalanır. 90 gr kek, 25 gr eritilmiş tereyağı ile iyice karıştırılır.

Mus hazırlanışı
  1. Festipak, Vivafil Bodrum Mandalinası ile kaynatılır daha sonra beyaz çikolata ilave edilip mus hazırlanır.

Verrine Yapılışı
  1. Verrine bardaklarının altına ufalanmış moist kek konulur. Üzerine Vivafil Bodrum Mandalinası sıkılır.
  2. Daha sonra üzerine hazırlanan mus konulup isteğe göre dekore edilir.

Bodrum Mandalinalı Verrine..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele