Cake'aron

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 1000
Bütün yumurta 400
Sıvı yağ 100
Su 150
Kaplama için
Carat Cover Bitter/Sütlü/Beyaz (isteğe bağlı) 1000
Sıvı yağ 200
Dolgusu için
Cremfil Frambuaz
Dekorasyon için
Carat Cover Bitter/Sütlü/Beyaz (isteğe bağlı) 1000
Belcolade Selection Bitter/Sütlü/Beyaz (isteğe bağlı) 200

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde palet yardımıyla 3 dk. orta devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Yaklaşık 7-8 gr. büyüklüğünde tepsilere sıkılır. Taban fırında 180°C’de    10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Soğuyan keklerin arasına 5-6 gr. Cremfil Frambuaz dolgusu sıkılır.  Kek -18 °C’de dondurulur.

Kaplama için

Carat Cover 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. Eritilen karışıma sıvı yağ ilave edilir. Dondurulmuş kekler kaplanır.

Dekorasyon için

Carat Cover ve Belcolade Selection 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. İstenilen şekilde transfer jelatininin üzerine uygulanır. İstenilen kalıplarla şekil verilir ve dekore edilir.

Makaronun kek haline bayılacaksınız...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele