Keki için
Tüm malzemeler mikserde palet yardımıyla 3 dk. orta devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Yaklaşık 7-8 gr. büyüklüğünde tepsilere sıkılır. Taban fırında 180°C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Soğuyan keklerin arasına 5-6 gr. Cremfil Frambuaz dolgusu sıkılır. Kek -18 °C’de dondurulur.
Kaplama için
Carat Cover 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. Eritilen karışıma sıvı yağ ilave edilir. Dondurulmuş kekler kaplanır.
Dekorasyon için
Carat Cover ve Belcolade Selection 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. İstenilen şekilde transfer jelatininin üzerine uygulanır. İstenilen kalıplarla şekil verilir ve dekore edilir.
Zorluk derecesi: