Cake'aron

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 1000
Bütün yumurta 400
Sıvı yağ 100
Su 150
Kaplama için
Carat Coverlux ürün grubu (isteğe bağlı değişiklik yapılabilir) 1000
Sıvı yağ 200
Dolgusu için
Cremfil Frambuaz
Dekorasyon için
Carat Coverlux ürün grupları (İsteğe bağlı değişiklik yapılabilir) 1000
Belcolade Selection ürün grubu (İsteğe bağlı değişklik yapılabilir) 200

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde palet yardımıyla 3 dk. orta devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Yaklaşık 7-8g büyüklüğünde tepsilere dökülür. Taban fırında 180°C’de    10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Soğuyan keklerin arasına Cremfil Frambuaz    5-6g dolgu yapılır.  Kek -18 °C’de dondurulur.

Kaplama için

Carat Coverlux 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. Eritilen karışıma sıvı yağ ilave edilir. Dondurulmuş kekler kaplanır.

Dekorasyon için

Carat Coverlux ve Belcolade Selection 50-55°C’ye kadar benmaride eritilir. İstenilen şekilde transfer jelatininin üzerine uygulanır. İstenilen kalıplarla şekil verilir ve dekore edilir.

Makaronun kek haline bayılacaksınız...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele