Bütün malzemeler mikserde paletle 30 sn orta devir 2 dk hızlı devirde karıştırılır. Hazırlanan hamurun çemberlere %50 doldurulur.
180 °C’lil fırında 25-30 dk pişirilir.
Kremanın hazırlanışı
Festipak ve tereyağı ocakta 80°C’ye kadar ısıtılıp ocaktan alınır. Belcolade White çikolata ilave edilir. Sonra Deli Caramel ilave edilir +5 dolapta soğutulur.
Soğutulan krema mikser kazanına alınır, çırpma teli ile 1 dk orta devirde çırpılır, Whippak eklenir, istenilen kıvama gelene kadar yaklaşık 2 dk daha çırpılır.
Birleştirme ve dekorasyon
Pişen keklerin üst kısmı çemberden alınır. Kalan kek 3 pata ayrılır. Hazırlanan krema torba yardımıyla top şeklinde 1. patın üzerine, kenarlarını kaplayacak şekilde sıkılır. Ortada kalan boşluğa kavrulmuş ceviz konulur.
Deli Caramel benmari usulü eritilir, cevizlerin üzerine torba yardımıyla konulur.
İkinci kat kapatılır. Tekrar kremalar top şeklinde kenarlarını kapatacak şekilde kaplanır. 3. Pat kapatılır, üzerine torba yardımıyla dairesel hareketlerle krema sıkılır.
Kavurulmuş cevizler kenarlara rastgele konulur. Eritilmiş Deli Caramel kenarlarından akacak şekilde dekore edilir. Sonra carat coverlux ile yapılan çikolata dekorlarıyla istenilen şekilde dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.