Cevizli Fransız Brownie

İçindekiler

gr
Tegral Suffle 1000
Su 750
Belcolade Noir Selection 400
Belcolade Blanc Selection 300
Tereyağı 400
Sıvı yağ 150
Kelebek ceviz 400

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Su ve Tegral Suffle elde  veya mikserde 2-3 dk çırpılır.
  2. Erimiş çikolatalar, tereyağı ve sıvı yağ ile birlikte karışıma ilave edilir. Kelebek cevizler kırılarak ilave edilir.
  3. Tepsinin altına  silpat veya yağlı kağıt konarak karışım tepsiye dökülür, konveksiyonlu fırında 145 ºC de 40 - 45 dk pişirilir. 

Dekorasyon
  1. Soğuduktan sonra strece sarılarak dolapda 1 gece dinlendirilerek üzeri Coverfil Dark ile dekore edlir.

Cevizli Fransız Brownie....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele