Cheesecake Cup

İçindekiler

gr.
Taban için
Tegral Patacrout 1000
Margarin 400
Yumurta 100
Cheesecake için
Deli Cheesecake 500
Festipak 500
Whippak 500
Topfil Yabanmersini 150

Hazırlanışı

Taban'ın Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir pişirme tepsisine 4-5 mm açılır 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Cheesecake'in Hazırlanışı
  1. Festipak ve Whippak mikserde çok akışkan olmayacak şekilde çırpılır.
  2. Deli Cheesecake ve Topfil Yaban Mersini ilave edilip karıştırılır.

Yapılışı
  1. Pişmiş olan patacrout parçaları ufalanır 300 gr patacrout 50 gr margarin ve 10 gr. bal karıştırılarak kavanozların dibine konur.
  2. Sırasıyla Topfil Yaban Mersini ve Deli Cheesecake olacak şekilde kavanoz doldurulup üzeri taze yaban mersini ile dekore edilir.

Cheesecake Kup...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele