Soğuk tereyağı parçalarını Tegral Patacrout ile kumlu bir doku elde edene kadar karıştırın, ardından yumurtaları ekleyerek hamuru oluşturun. Hamuru iki yağlı kağıt arasında 3 mm kalınlığında açın ve tart kalıplarına şekil verin.
%11,11 su kaybı dikkate alınmalıdır.
Bitkisel bazlı tart hamuruyla tart halkalarına şekil verin.
Her tartın içine 20 g Carat Nuxel Hazelnut Plant-Based Cacao-Trace sıkın ve aynı hamurla hazırladığınız ızgara (kafes) deseniyle üzerini kapatın.
Fırınlama: 20 dakika, taş tabanlı fırında, 180°C üst – 180°C alt ısıda, buharsız (kapaksız/açık) olarak pişirin.
Bitter Kaplama
Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace’i 45°C’ye kadar eritip tartın üst kısmını içine batırın.
Tartı buzdolabında 10 dakika dinlendirin.
Eritilmiş Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace ile, dondurulmuş bir damga kullanarak madalyon şeklinde dekor oluşturun.
590.24Kcal
Enerji
2457.22Kj
Enerji
38.85g
Yağ
34.96g
Saturates
52.66g
Karbonhidrat
43.03g
Şeker
*
Enerji 590.24Kcal | ||
Enerji 2457.22Kj | ||
Yağ 38.85g | ||
Saturates 34.96g | ||
Karbonhidrat 52.66g | ||
Şeker 43.03g | ||
Fibers 5.76g | ||
Protein 4.16g | ||
Salt 0.05mg |