ChocoNut Tart Cacao-Trace (Kakao İzinde) Sertifikalı

İçindekiler

Çalışma Metodu

Bitkisel bazlı tart hamuru

Soğuk tereyağı parçalarını Tegral Patacrout ile kumlu bir doku elde edene kadar karıştırın, ardından yumurtaları ekleyerek hamuru oluşturun. Hamuru iki yağlı kağıt arasında 3 mm kalınlığında açın ve tart kalıplarına şekil verin.

%11,11 su kaybı dikkate alınmalıdır.


Birleştirme

Bitkisel bazlı tart hamuruyla tart halkalarına şekil verin.
Her tartın içine 20 g Carat Nuxel Hazelnut Plant-Based Cacao-Trace sıkın ve aynı hamurla hazırladığınız ızgara (kafes) deseniyle üzerini kapatın.

Fırınlama: 20 dakika, taş tabanlı fırında, 180°C üst – 180°C alt ısıda, buharsız (kapaksız/açık) olarak pişirin.

 

Bitter Kaplama

Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace’i 45°C’ye kadar eritip tartın üst kısmını içine batırın.
Tartı buzdolabında 10 dakika dinlendirin.

Eritilmiş Carat Cakau/Coverlux Dark Cacao-Trace ile, dondurulmuş bir damga kullanarak madalyon şeklinde dekor oluşturun.


Nutritional Information

Keşfet Besin bilgisi

590.24Kcal
Enerji

2457.22Kj
Enerji

38.85g
Yağ

34.96g
Saturates

52.66g
Karbonhidrat

43.03g
Şeker

*

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele