Çikolatalı Meyveli Vegan Adet Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Bütün malzemeler mikserde 3dk çalıştırıldıktan sonra 40x60 tepsiye yayılır. 180 °C’de 18dk pişirilir.

Dolgu yapılışı ve birleştirme
Ambiante %50 çırpılır, eritilmiş Belcolade Noir Selection içine yedirilir, sonra Vivafil Kayısı ilave edilir. Çemberin altına bir pat kek, üstüne hazırlanan dolgu konulur. 2. pat kek konularak üzeri hazırlanan dolgu ile tekrar doldurulur. Dolapta dinlendirildikten sonra dekore edilir.

Dekorasyon
Belcolade Noir Selection eritilir, sonra içine sıvı yağ eklenir. Hazırlanan çikolata sıkma torbasıyla pastanın üzerine kenarlardan akıtarak sıkılır. Pastanın üzeri meyve ve yenilebilir çiçek ile dekore edilir.

Vegan lezzetler

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele