Bütün malzemeler mikserde 3dk çalıştırıldıktan sonra 40x60 tepsiye yayılır. 180 °C’de 18dk pişirilir.
Dolgu yapılışı ve birleştirme
Ambiante %50 çırpılır, eritilmiş Belcolade Noir Selection içine yedirilir, sonra Vivafil Kayısı ilave edilir. Çemberin altına bir pat kek, üstüne hazırlanan dolgu konulur. 2. pat kek konularak üzeri hazırlanan dolgu ile tekrar doldurulur. Dolapta dinlendirildikten sonra dekore edilir.
Dekorasyon
Belcolade Noir Selection eritilir, sonra içine sıvı yağ eklenir. Hazırlanan çikolata sıkma torbasıyla pastanın üzerine kenarlardan akıtarak sıkılır. Pastanın üzeri meyve ve yenilebilir çiçek ile dekore edilir.
Vegan lezzetler
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.