Çikolatalı Küp Kek

İçindekiler

gr ml
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Su 200
Sıvı yağ 400
Yumurta 400

Hazırlanışı

İlk hazırlanış
  1. Bütün malzemeler mikserde 3 dk çırpılır, 40x60 boyutlarında tepsiye dökülüp, 180°C fırında 18-20 dk pişirilir.

İkinci hazırlanış
  1. 500 gr pişmiş Tegral Moist Çikolatalı kek ile 150 gr Cremfil Vişne mikserde hamur haline gelene kadar karıştırılır.

Yapılışı
  1. Kare şeklindeki çikolata kalıplarına boş kabuk yapılır, sonra bu kalıpların içerisine 2. hazırlanış kısmındaki malzemeler eklenir.
  2. Üzerine çikolata dökülür, kalıplar dolapta dondurulur.Daha sona yapılan renkler küp şeklinde birleştirilir.
  3. Her küpte 27 tane küçük kare vardır, istenen renk tercih edilebilir. Yağ bazlı boya ile isteğe göre Belcolade veya Carat Coverlux kullanabilirsiniz.

Çikolatalı Küp Kek

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele