Çikolatalı pop kek

İçindekiler

gr ml
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Su 200
Sıvı yağ 400
Yumurta 400
Dolgu için
Belcolade Noir Selection 200
Cremfil Kakao 200

Hazırlanışı

Kek'in hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 3 dk çırpılır. 40x60 boyutlarındaki tepsiye dökülür, 180°C 20-22 dk pişirilir.
  2. Fırında pişirilmiş moist çikolatalı kek elle ufalanır, erimiş Belcolade, Cremfil kakao ilave edilip mikserde hamur kıvamına gelene kadar yoğurulur.
  3. Sonra bütün hamur eşit gramlarda yuvarlanır ve  üzerine renkli çubuklar saplanıp dondurucuda dondurulur.

Birleştirme ve dekorasyon
Dondurucudan çıkarılan pop kekler eritilmiş Belcolade veya Carat Coverlux Bitter çikolatalara daldırıp kaplanır.

Çikolatalı pop kek

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele