Çilekli Bulut Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Savoie 1000
Bütün yumurta 750
Su 150
Kreması için
Cremyvit Beyaz 1000
Ambiante Vegan 300
Su 2500
Dekorasyon için
Tegral Savoie 500
Ambiante Vegan
Carat Cover Beyaz
Bütün yumurta 500

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 5 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım çember tabana dökülür ve konveksiyonel fırında 160°C’de 35 dk. pişirilir.

Kreması için

Cremyvit Beyaz ve ısısı 12-15 °C olan su ile 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışıma Ambiante ilave edilir ve 3 dk. daha çırpılır. Kek iki pat halinde kesilir ve hazırlanan krema patların arasına sürülür.

Dekorasyon için

Tegral Savoie ve yumurta mikserde 5 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım konveksiyonel fırında 180°C’de 8-10 dk. pişirilir. Hazırlanan yeni kek ile pastanın kenarları sarılır. Çırpılmış Ambiante ve Carat Cover Beyaz ile hazırlanmış dekorlarla pasta dekore edilir. İsteğe bağlı taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.

Beyaz çikolatalı çilekli bulut pastamız hafif lezzeti ve muhteşem görüntüsü ile yaz ayları için mükemmel bir tarif.

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele