Keki için
Tüm malzemeler mikserde 5 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım çember tabana dökülür ve konveksiyonel fırında 160°C’de 35 dk. pişirilir.
Kreması için
Cremyvit Beyaz ve ısısı 12-15 °C olan su ile 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışıma Ambiante ilave edilir ve 3 dk. daha çırpılır. Kek iki pat halinde kesilir ve hazırlanan krema patların arasına sürülür.
Dekorasyon için
Tegral Savoie ve yumurta mikserde 5 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım konveksiyonel fırında 180°C’de 8-10 dk. pişirilir. Hazırlanan yeni kek ile pastanın kenarları sarılır. Çırpılmış Ambiante ve Carat Cover Beyaz ile hazırlanmış dekorlarla pasta dekore edilir. İsteğe bağlı taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: