Tüm malzemeleri mikser kazanına alın. Orta devirde yaklaşık 3 dakika karıştırarak homojen bir karışım elde edin. Hazırlanan hamuru çemberlere dökün ve 180°C’de 40–45 dakika pişirin. Pişen kekleri oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
Tüm malzemeleri mikser kazanına alın. Pürüzsüz ve homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Kıvam aldıktan sonra soğumaya bırakın.
Tüm malzemeleri bir tencereye alın. Kaynamaya başladıktan sonra 2–3 dakika daha ocakta tutun. Oda sıcaklığına gelene kadar soğumaya bırakın.
Coverfil Bitter’i benmari usulüyle veya mikrodalgada eriterek akışkan bir ganaj haline getirin. Kullanıma hazır hale gelince ılımaya bırakın.
Soğuyan keki iki eşit kata ayırın. Katların iç yüzeylerini hazırladığınız şerbetle ıslatın. Alt kata dolgu kremasını sıkma torbası yardımıyla eşit kalınlıkta uygulayın, ardından üst katı yerleştirin. Pastanın tamamını ganaj ile kaplayarak pürüzsüz bir yüzey elde edin. Arzuya göre çikolata süslemeleri veya gold dekorlarla son dokunuşu yapın.