Dark Velvet Rulo Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Bütün yumurta 800
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Cremyvit Beyaz 400
Belcolade Noir Selection 200
Chantypak 500
Su 1000
Dekorasyon için
Ambiante Vegan
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde hızlı devirde 5 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 40x60 boyutundaki tavalara arasına kâğıt konularak 585g dökülür. Konveksiyonel fırında 190°C’de 6-8 dk. pişirilir.

Kreması için

Soğuk su ile Cremyvit beyaz hızlı devirde 5 dk. çırpılır. Çırpılan karışım 10 dk. dinlendirilir ve 3 dk. daha çırpılır. Hazırlanan karışıma çırpılmış Chantypak ve erimiş Belcolade Bitter Selection ilave edilir. Kağıt üzerine alınan kekin üzerine krema sürülür ve rulo halinde sarılır. Rulo haline getirilen kek buzdolabında soğutulur. Soğuyan kek kesilerek istenilen şekilde dekore edilir.

Tamamen doğal, kakaodan elde edilen muhteşem dark velvet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele