Dark Velvetli Karamelli Verrine

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 250
Kreması için
Festipak 200
Belcolade Blanc Selection 200
Belcolade Lait Selection 200
Chantypak 400
Süt 150
Terayağı 70
Yaprak jelatin 1,5
Dolgusu için
Deli Karamel

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür. 180 °C’de 10-11 dk. pişirilir. Kekler yuvarlak olacak şeklinde kesilir.

Kreması için

Festipak ve tereyağı kayanatılır. Benmari edilmiş çikolatalar karışımın içine ilave edilir. Hazırlanan karışıma %50 çırpılmış Chantypak eklenir. Diğer malzemler de karıştırılarak krema hazır hale getirilir. Hazırlanan kek istenilen kabın en alt kısmına yerleştirilir. Üzerine krema ilave edilir. Deli Karamel dolgusu yapılır. Bu işlem kup dolana kadar devam ettirilir. Kek kırıntısı ile dekore edilir.

Tamamen doğal kakaodan elde edilen kek ve karamelin en lezzetli hali....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele