Tüm malzemeler karıştırılır. Mikserde hızlı devirde 6 dk çırpılır.
180 °C’de 35 dk pişirilir.
Kremanın yapılışı
Çırpılmış Chantypak ve eritilmiş Belcolade Selection Amber çikolata karıştırılır sonra içine diğer dolgular ilave edilip çembere 2 pat kesilerek her ikisinin arasına da sürülür. Dolapta dondurulur.
Pasta kaplaması yapılışı
Festipak ve jöleler ocakta kaynatılır, glukoz ve eritilmiş jelatin ilave edilir. Ocaktan alınıp içine Belcolade Selection Amber çikolata konur soğutulup pasta kaplanır.
Karamel lezzetinde gerçek Belçika çikolatası Belcolade Selection Amber
Zorluk derecesi:
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.