Egzotik Amber Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Tüm malzemeler karıştırılır. Mikserde hızlı devirde 6 dk çırpılır. 180 °C’de 35 dk pişirilir.

Kremanın yapılışı
Çırpılmış Chantypak ve eritilmiş Belcolade Selection Amber çikolata karıştırılır sonra içine diğer dolgular ilave edilip çembere 2 pat kesilerek her ikisinin arasına da sürülür. Dolapta dondurulur.

Pasta kaplaması yapılışı
Festipak ve jöleler ocakta kaynatılır, glukoz ve eritilmiş jelatin ilave edilir. Ocaktan alınıp içine Belcolade Selection Amber çikolata konur soğutulup pasta kaplanır.

Karamel lezzetinde gerçek Belçika çikolatası Belcolade Selection Amber

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele