Egzotik Amber Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Savoie Kakao 1000
Bütün yumurta 750
Su 150
Pastanın kreması için
Chantypak 550
Deli Dulce De Leche 50
Deli Portakal 50
Topfil Yaban Mersini 50
Deli Limon 20
Belcolade Selection Amber 120
Kaplaması için
Festipak 100
Brillo Sade 50
Brillo Karamel 50
Belcolade Selection Amber 150
Jelatin 2 adet
Glukoz 50

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Tüm malzemeler karıştırılır. Mikserde hızlı devirde 6 dk çırpılır. 180 °C’de 35 dk pişirilir.

Kremanın yapılışı
Çırpılmış Chantypak ve eritilmiş Belcolade Selection Amber çikolata karıştırılır sonra içine diğer dolgular ilave edilip çembere 2 pat kesilerek her ikisinin arasına da sürülür. Dolapta dondurulur.

Pasta kaplaması yapılışı
Festipak ve jöleler ocakta kaynatılır, glukoz ve eritilmiş jelatin ilave edilir. Ocaktan alınıp içine Belcolade Selection Amber çikolata konur soğutulup pasta kaplanır.

Karamel lezzetinde gerçek Belçika çikolatası Belcolade Selection Amber

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele