+5 °c 15-20 dk dinlendirilir, Sonra merdane ile 2cm kalınlığında açılır, kalıba yerleştirilir.
Dolgu hazırlanışı
Bütün dolgu malzemeleri karıştırılır ve hazırlanan harç sıkma torbası ile tartın içerisine sıkılır.
Crumble hazırlanışı
Bütün malzemeler miksere konulur parça parça topaklaşana kadar mikserde karıştırılır.
Tart hamuruna sıkılmış dolgunun üzeri tamamiyle crumble ile kaplanır, 180°C 35-40 dk pişirilir.
Mousse topları için
Festipak 80 °C'ye kadar ısıtılır,Yumurta sarısı ve şeker karıştırılır ve Isıtılmış Festipak'ın üzerine konulur.
90°C'ye kadar karıştırılarak pişirilir, Ocaktan alınır jelatin eklenerek 35-40 ° C'ye kadar soğutulur.
Oval ufak slikon kalıplara doldurulur, donana kadar (-25°C)-(-30°C) dolapta bekletilir. Donduktan sonra slikonlardan çıkarılır, pişmiş tartın üzerine istenildiği şekilde konularak süsleme yapılır.
Yaprak dekor hazırlanışı
Tüm malzemeler mikserde hamur haline getirilir, +5 °C 15-20 dk dinlendirilir. Sonra merdane ile 1-1,5 cm kalınlığında açılır.
Yaprak kalıbyla kesilir üzerilerine bıçak yardımıyla yaprak deseni verilir ve 180 ° C'de 15-20 dk pişirilir.
Caramel topları hazırlanışı
Deli Caramel sıkma topbası yardımıyla damla şekli vererek pişmiş tartın üzerine sıkılarak dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.