Elmalı Karamelli Kek

İçindekiler

Üzerindeki kırıntı için

Kırıntıyı elde etmek için hamur ufalanana kadar tüm malzemeler mikserde 3 dk. yavaş hızda karıştırılır.

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım düz bir kek kalıbına 300 gr. olacak şekilde doldurulur. Deli Dulce De Leche ve Vivafil elma dolgusu ayrı bir kapta karıştırılır. Karıştırılan dolgu kek hamurunun üzerine sıkma torbası yardımıyla kalıbın kenarlarında 1.5 cm. boşluk bırakılarak sıkılır. Daha sonra kalan kek hamuru üzerine serilir. En üstte daha önceden hazırlanmış kırıntı ufalanır. 170 °C’de 42 dk. pişirilir.

Dekorasyon için

Pişirilen kek üzerine Deli Dulce De Leche dolgusu ile süslemesi yapılır.

Elma ve karamelin mükemmel sabah atıştırmalığı tadındaki birleşim, Deli Dulce De Leche lezzeti ile taçlandırıldı.

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele