Üzerindeki kırıntı için
Kırıntıyı elde etmek için hamur ufalanana kadar tüm malzemeler mikserde 3 dk. yavaş hızda karıştırılır.
Keki için
Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım düz bir kek kalıbına 300 gr. olacak şekilde doldurulur. Deli Dulce De Leche ve Vivafil elma dolgusu ayrı bir kapta karıştırılır. Karıştırılan dolgu kek hamurunun üzerine sıkma torbası yardımıyla kalıbın kenarlarında 1.5 cm. boşluk bırakılarak sıkılır. Daha sonra kalan kek hamuru üzerine serilir. En üstte daha önceden hazırlanmış kırıntı ufalanır. 170 °C’de 42 dk. pişirilir.
Dekorasyon için
Pişirilen kek üzerine Deli Dulce De Leche dolgusu ile süslemesi yapılır.
Zorluk derecesi: