gr | ||
---|---|---|
Üstteki Kırıntıyı Elde Etmek İçin | ||
Tegral Satin Cream Cake CL | 425 | |
Bütün yumurta | 50 | |
Tereyağı | 200 | |
Un | 50 | |
Tart Hamuru İçin | ||
Tegral Patacrout | 500 | |
Bütün yumurta | 50 | |
Tereyağı | 200 | |
Şeker | 200 | |
Kek İçin | ||
Tegral Satin Cream Cake CL | 1000 | |
Bütün yumurta | 350 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 225 | |
Dolgu İçin | ||
Topfil Frambuaz | ||
Deli Cheesecake |
Üstteki kırıntıyı elde etmek için
Tüm malzemeler düz bir çırpıcı ile orta hızda 5 dk. karıştırılır.
Tart hamuru için
Tüm malzemeler karıştırılır. Palet yardımı ile karışım hamur haline getirilir.
Keki için
Tüm malzemeler karıştırılır. Düz bir çırpıcı ile orta hızda 5 dk. çırpılır.
Çember tabanına tart hamuru açılır üzerine kek dökülür. Keke Cremfil Frambuaz ve Deli Cheesecake ile dolgu yapılır. En üste hazırlanan kek kırıntı hamuru serpilir. 180 °C’de 35 dk. pişirilir. Taze meyveler ile dekore edilir.
Zorluk derecesi: