Frambuazlı Cheesecake Pasta

İçindekiler

gr
Üstteki Kırıntıyı Elde Etmek İçin
Tegral Satin Cream Cake CL 425
Bütün yumurta 50
Tereyağı 200
Un 50
Tart Hamuru İçin
Tegral Patacrout 500
Bütün yumurta 50
Tereyağı 200
Şeker 200
Kek İçin
Tegral Satin Cream Cake CL 1000
Bütün yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 225
Dolgu İçin
Topfil Frambuaz
Deli Cheesecake

Hazırlanışı

Üstteki kırıntıyı elde etmek için 

Tüm malzemeler düz bir çırpıcı ile orta hızda 5 dk. karıştırılır.

Tart hamuru için 

Tüm malzemeler karıştırılır. Palet yardımı ile karışım hamur haline getirilir.

Keki için 

Tüm malzemeler karıştırılır. Düz bir çırpıcı ile orta hızda 5 dk. çırpılır.

Çember tabanına tart hamuru açılır üzerine kek dökülür. Keke Cremfil Frambuaz ve Deli Cheesecake ile dolgu yapılır. En üste hazırlanan kek kırıntı hamuru serpilir. 180 °C’de 35 dk. pişirilir. Taze meyveler ile  dekore edilir.

Popüler lezzetleri birleştirmeye ne dersiniz? Cheesecake’li bir pastayla müşterilerinizi şaşırtın!

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele