Fırından çıkarılınca aralarına kağıt konularak üstüste yerleştirilir, en üst katına ke bir tepsi konularak soğumaya bırakılır.
Ganaj Hazırlanışı
Festipak, toz fıstık ve tereyağı ocakta karıştırılarak 90 °C’ye kadar pişirilir. Ocaktan alınır, Belcolade White (Beyaz) çikolata eklenir. Boyalar ilave edilir.
Yapılan kekin 1 adedi tepsiden alınıp altında bulunan kağıt alınır, üst yüzeyi üste gelecek şekilde tepsiye konulur, ince bir tabaka Topfil Frambuaz bıçak yardımıyla sürülür.
Aynı işlem tekrarlanır. 3. kek kapatılır, Frambuaz sürülmeden kekin en üst katmanı kalan ganajla kaplanır.
Derin donduruda 2-3 saat dinlendirilir, istenilen şekillere bölünür, isteğe göre %50’si eritilmiş Belcolade White (Beyaz) çikolataya batırılır, üzeri Ambiante ve Topfil Frambuaz ve Carat White çikolata dekorlarıyla süslenir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.