Keki için
Tüm malzemeler mikser yardımıyla1 dk. yavaş + 6 dk. hızlı devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 2 numaralı çembere dökülür. 180 °C’de 30 dk. pişirilir.
Kreması için
Tüm malzemeler mikser yardımıyla 1 dk. yavaş + 4 dk. hızlı devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 5 dk. dinlendirilir. Dinlendirildikten sonra 30 sn. daha karıştırılır. Karışım soğumaya bırakılır. Hazırlanan kek 3 pat halinde kesilir. Patların arasına hazırlanan kremanın %30’u sürülür ve Topfil Frambuaz dolgusu sıkma torbası yardımıyla sıkılır.
Üst kaplaması için
Ambiante mikserde orta devirde 8 dk. çırpılır. Hazırlanan kekin üzeri çırpılan Ambiante ile pastanın üzeri kaplanır. 5-10 dk. dolapta dinlendirilir. Coverfil Beyaz mikrodalgada 35°C’de eritilir ve içine Decorfil Beyaz, sıcak su eklenir. Homojen bir karışım elde etmek için karıştırılır. Hazırlanan sos ile pastanın üzeri kaplanır. Carat Cover Beyaz ile dekore edilir. Arjantin şekerleri ve taze frambuazlar ile süslemesi yapılır.
Zorluk derecesi: