Frambuazlı Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Savoie 200
Bütün yumurta 150
Su 30
Kreması için
Cremyvit Beyaz 200
Chantypak 150
Cremfil Vanilya 20
Su 500
Dolgusu için
Topfil Frambuaz
Üst kaplaması için
Ambiante Vegan 200
Coverfil Beyaz 150
Carat Cover Beyaz 100
Decorfil Beyaz 10
Dekorasyon için
Taze frambuazlar
Arjantin şekerleri

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikser yardımıyla1 dk. yavaş + 6 dk. hızlı devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 2 numaralı çembere dökülür. 180 °C’de 30 dk. pişirilir.

Kreması için

Tüm malzemeler mikser yardımıyla 1 dk. yavaş + 4 dk. hızlı devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 5 dk. dinlendirilir. Dinlendirildikten sonra 30 sn. daha karıştırılır. Karışım soğumaya bırakılır. Hazırlanan kek 3 pat halinde kesilir. Patların arasına hazırlanan kremanın %30’u sürülür ve Topfil Frambuaz dolgusu sıkma torbası yardımıyla sıkılır.

Üst kaplaması için

Ambiante mikserde orta devirde 8 dk. çırpılır. Hazırlanan kekin üzeri çırpılan Ambiante ile pastanın üzeri kaplanır. 5-10 dk. dolapta dinlendirilir. Coverfil Beyaz mikrodalgada 35°C’de eritilir ve içine Decorfil Beyaz, sıcak su eklenir. Homojen bir karışım elde etmek için karıştırılır. Hazırlanan sos ile pastanın üzeri kaplanır. Carat Cover Beyaz ile dekore edilir. Arjantin şekerleri ve taze frambuazlar ile süslemesi yapılır.

Muhteşem frambuazlı pasta göze ve damak zevkinize hitap edecek!

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele