Keki için
Tüm malzemeler mikserde yavaş hızda 4 dk. + orta hızda 4 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım kek kalıplarına 40-45 gr. doldurulur ve 165 °C'de 20-25 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır.
Dolgusu için
Cremfil Frambuaz sıkma torması alınır ve keklerin içlerine sıkılır.
Dekorasyon için
Festipak ve tereyağı ocakta 90 °C'ye gelene kadar ısıtılır. Ocaktan aldıktan sonra içerisine Belcolade Blanc Selection ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Mikserde çırpılıp isteğe göre içerisine Chantypak ilave edilebilir. İnce yatay dişli duyla kekin üstü dekore edilir. Tegral Satin Cream Cake Red Velvet kek parçalarıyla görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: