Frambuazlı Red Velvet Cupcake

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Dolgusu için
Cremfil Frambuaz
Dekorasyon için
Festipak 500
Belcolade Blanc Selection 600
Tereyağı 150

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde yavaş hızda 4 dk. + orta hızda 4 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım kek kalıplarına 40-45 gr. doldurulur ve 165 °C'de 20-25 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır.

Dolgusu için

Cremfil Frambuaz sıkma torması alınır ve keklerin içlerine sıkılır.

Dekorasyon için

Festipak ve tereyağı ocakta 90 °C'ye gelene kadar ısıtılır. Ocaktan aldıktan sonra içerisine Belcolade Blanc Selection ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Mikserde çırpılıp isteğe göre içerisine Chantypak ilave edilebilir. İnce yatay dişli duyla kekin üstü dekore edilir. Tegral Satin Cream Cake Red Velvet kek parçalarıyla görüntü zenginleştirilir.

Frambuazlı muhteşem kırmızı kadife kekler...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele