Frambuazlı Trileçe

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Trileçe 1000
Su 200
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 100
Sosu için
Whippak 1500
Topfil Frambuaz 150
Süt 1500
Dekor şantisi için
Chantyvit 1000
Süt 1500

Hazırlanışı

Keki için

Yağ haricinde tüm malzemeler mikserde 5 dk. yüksek hızda çırpılıp orta devire alınır. Sıvı yağ ilave edilip 1 dk. daha karıştırılır. Tepsiye istenilen yükseklikte dökülür. 25 dk. 170 °C'de pişirilir. Sosu için

Süt ve Whippak ısıtılır. İçerisine Topfil Frambuaz ilave edilir. Hazırlanan kekin üzerine sosu dökülür.

Dekor şanti için

Tüm malzemeler karıştırılır. Hazırlanan şanti ve güller ile dekore edilir.

İftar sonrası tatlımızı da unutmadık, sofraları hafif bir lezzet olan Trileçe tatlımızla renklendiriyoruz.

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele