Su ve Tegral Clara Ultra yüksek hızda çırpma teli ile 3 dk çırpılır. Daha sonra yağ ilave edilip 1 dk daha çırpılır. İstenilen boyutlarda dişli duy ile tepsilere sıkılıp taş taban fırında 150 °C’de 10 dk pişirilip fırın derecesi 160 °C yapılır ve 30 dk daha pişirilir.
Konveksiyonlu fırında 130 °C’de 10 dk pişirilip fırın derecesi 140 °C yapılıp 30 dk daha pişirilir.
Krema'nın hazırlanışı
Cremyvit ve su mikserde orta hızda 4 dk çırpılır. 1 dk dinlendirdikten sonra Whippak ilave edilip 3 dk daha hızlı devirde çırpılır.
Daha sonra eritilmiş Belcolade Noir Selection ilave edilip iyice karıştırılır.
Eklerin hazırlanışı
Hazırlanan pataşu hamurlarının içerisi krema ile doldurulup üzeri Coverfil Dark ile kaplanıp istenilen şekilde dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.