Coco Verine

İçindekiler

gr
Verine
Cuisipak 300
Hindistan cevizi sütü 200
Yağlı hindistan cevizi 70
Tereyağı 75
Belcolade Blanc Selection 600
Kavrulmuş file badem isteğe bağlı
Böğürtlen, frambuaz isteğe bağlı

Hazırlanışı

Yapılışı
  1. Belcolade Blanc (Beyaz çikolata) hariç tüm malzemeler ocakta 90 °C’ye kadar karıştırılarak pişirilir. Ortam sıcaklığında 50-60 °C’ye kadar düşürülür, Belcolade Blanc (Beyaz çikolata) eklenir.
  2. Bardaklara doldurulur. +5 dolapta 35-40 dk soğumaya bırakılır.
  3. İsteğe göre taze meyvelerle süslenir. Biz kavrulmuş file badem, frambuaz ve böğürtlen ile süsledik.

Coco Verine...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele