Kek: Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır, 40x60 tepsiye açılır. 180°C’de 15-18 dk. pişirilir. Soğuduktan sonra 5 cm çemberle kesilir.
Badem katmanı: Bütün malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir, 2 yağlı kağıt arasına konularak 3 mm olacak şekilde açılır. 5 cm çapında kesilerek dolapta soğumaya bırakılır.
Tart hamuru: Bütün malzemeler mikserde hamur haline gelene kadar yoğurulur. 3 mm kalınlığında 8 cm çapında kesilerek 170°C’de 12-15 dk. pişirilir.
Beyaz krema: Süt ve Festipak 80 °C’ye kadar ısıtılır. İçine yavaş yavaş yumurta sarısı yedirilir. 85 °C’ye geldiğinde ocaktan indirilir. İçine Belcolade Blanc Selection eklenerek karıştırılır. Silikon kalıplara konularak dondurulur.
Frambuazlı Mus: Festipak ve süt 85°C’ye kadar ısıtılır. 50°C’ye kadar ısıtılmış yumurta sarısı ve şeker eklenir. Önceden suda bekletilen jelatin ilave edilir. İçine Belcolade Blanc Selection eklenir. Daha sonra Topfil Frambuaz eklenerek karıştırılır. Hazırlanan karışım 35°C’ye geldiği zaman %50 çırpılmış Chantypak ilave edilir.
Jöle: Brillo Frambuaz 35°C’ye ısıtılarak donuk pastanın üzeri kaplanır.
Birleştirme: Silikon kalıbın içine frambuazlı mus döküldükten sonra birleştirilen kek, badem katmanı ve beyaz krema silikon kalıbın içine yerleştirilir. Ürün dondurulduktan sonra Brillo Frambuaz ile kaplanır.
Dekorasyon: Donuktan çıkarılan ürün tart hamurunuz üzerine yerleştirilir ve çikolata ile dekore edilir.
Zorluk derecesi: