Kokteyl Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 1000
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Cremyvit Beyaz 375
Chantypak 250
Su 1000
Çilek
Böğürtlen
Frambuaz
Dolgusu için
Topfil Yaban Mersini
Dekorasyon için
Ambiante Vegan

Hazırlanışı

Kekler için

Tüm malzemeler (iki kek ayrı olacak şekilde) mikserde orta hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım fırın tepsisine altına yağlı kâğıt serilerek dökülür. Üzerine hazırlanmış olan Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet çapraz bir şekilde aralarında boşluk bırakarak sıkılır. Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet karışımı ise kalan boşluklara sıkılır. Hazırlanan karışım 180 °C’de 15-18 dk. pişirilir. Pişirilen kek pasta çemberinde kesilir. Çemberin iç kısmı transfer jelatin ile kaplanır. Kesmiş olduğumuz kek çemberin iç kısmına yerleştirilir.

Kreması için

Cremyvit ve su 4-6 °C’ye gelene kadar önce 1 dk. sonra 4 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 10 dk. dinlendirilir. Karışım dinlendirildikten sonra Chantypak ilave edilerek 2 dk. daha çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Pastanın en alt kısmına sıkılır. Üzerine çilek, frambuaz, böğürtlen eklenir. Üzerine kekin diğer katmanı eklenir. Tekrar krema sıkılır. Kreması sıkılan kekin üstüne Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Dolgu yapıldıktan sonra sonuncu kek kalıbı yapılır. Ambiante ile dekore edilir. İsteğe bağlı üzerine rendelenmiş kek kırıntısı serpilerek görüntü zenginleştirilir.

Turuncu ve mor renklerinin bir arada olduğu mükemmel kokteyl pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele