Kekler için
Tüm malzemeler (iki kek ayrı olacak şekilde) mikserde orta hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım fırın tepsisine altına yağlı kâğıt serilerek dökülür. Üzerine hazırlanmış olan Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet çapraz bir şekilde aralarında boşluk bırakarak sıkılır. Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet karışımı ise kalan boşluklara sıkılır. Hazırlanan karışım 180 °C’de 15-18 dk. pişirilir. Pişirilen kek pasta çemberinde kesilir. Çemberin iç kısmı transfer jelatin ile kaplanır. Kesmiş olduğumuz kek çemberin iç kısmına yerleştirilir.
Kreması için
Cremyvit ve su 4-6 °C’ye gelene kadar önce 1 dk. sonra 4 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 10 dk. dinlendirilir. Karışım dinlendirildikten sonra Chantypak ilave edilerek 2 dk. daha çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Pastanın en alt kısmına sıkılır. Üzerine çilek, frambuaz, böğürtlen eklenir. Üzerine kekin diğer katmanı eklenir. Tekrar krema sıkılır. Kreması sıkılan kekin üstüne Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Dolgu yapıldıktan sonra sonuncu kek kalıbı yapılır. Ambiante ile dekore edilir. İsteğe bağlı üzerine rendelenmiş kek kırıntısı serpilerek görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: