Makaronlu Beyaz Çikolatalı Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Meyveli CL 1000
Bütün yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 225
Kreması için
Festipak 1000
Tegral Makaron 100
Belcolade Blanc Selection 1250
Ambiante Vegan 1000
Tereyağı 250
Dolgusu için
Vivafil Kayısı
Dekorasyon için
Vivafil Kayısı
Cremfil Limon
Topfil Frambuaz

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür. 180 °C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kekler 1 x 3 cm boyutunda kesilir.

Kreması için

Festipak ve tereyağı kaynatılır. Kaynatılan karışıma Tegral Makaron ve eritilmiş Belcolade Blanc Selection ilave edilir ve kaynatılır. Karışım soğumaya bırakılır. Ambiante mikserde karıştırılarak hazırlanan karışıma ilave edilir ve çırpılır. Keklerin arasına hazırlanan krema sürülür ve Vivafil Kayısı dolgusu sıkılır.

Dekorasyon için

Kekin üzeri Vivafil Kayısı, Cremfil Limon ve Topfil Frambuaz dolgularıyla dekore edilir.

Belcolade Blanc Selection ile hazırlanan gerçek lezzet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele