Makaronlu Beyaz Çikolatalı Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür. 180 °C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kekler 1 x 3 cm boyutunda kesilir.

Kreması için

Festipak ve tereyağı kaynatılır. Kaynatılan karışıma Tegral Makaron ve eritilmiş Belcolade Blanc Selection ilave edilir ve kaynatılır. Karışım soğumaya bırakılır. Ambiante mikserde karıştırılarak hazırlanan karışıma ilave edilir ve çırpılır. Keklerin arasına hazırlanan krema sürülür ve Vivafil Kayısı dolgusu sıkılır.

Dekorasyon için

Kekin üzeri Vivafil Kayısı, Cremfil Limon ve Topfil Frambuaz dolgularıyla dekore edilir.

Belcolade Blanc Selection ile hazırlanan gerçek lezzet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele