Mono Pasta

İçindekiler

gr. ml.
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 350
Tegral Satin Cream Cake Chocolate 300
Yumurta 250
Ayçicek yağı 200
Su 225
Kreması için
Festipak 200
Süt 150
Belcolade Blanc Selection 450
Chantypak 400

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikser veya paletle orta devirde 2 dk çırpılır. 40x60 boyutunda kağıtlanmış tepsiye yayılır.
  2. 150 ºC'de fırında 15 - 18 dk pişirilir. 

Kremanın hazırlanışı ve pastanın yapılışı
  1. Festipak ve süt ocakta 80-90 ºC ye kadar ısıtılır.
  2. İçerisine Belcolade Blanc Selection ve jelatin ilave edilir. 
  3. Daha sonra  25- 30 ºC de  soğutularak Chantypak ilave edilir.
  4. Ara katman için 100 gr Topfil frambuaz 100 gr beyaz Belcolade 150 gr Chantypak karıştırılır, iki kekin arasına konarak dolapta dondurulur. Daha sonra çikolatalı kremanın 3\1 kalıba dökülür.
  5.  Dondurulmuş Frambuazlı krema araya konulur kalan çikolatalı krema ile kapatılır.
  6. Donduktan sonra Coverfil bitter ganajla üstü kaplanır kek yapıştırılır. Tabanı eritilmiş Coverfil Dark ganajla dekore edilir.

Lezzetli Mono Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele