Keki için
Tüm malzemeler yüksek hızda 4 dk. çırpılır. Silpat serilmiş tavalara 900g dökülür. Önceden ısıltılmış 180 ˚C'lik fırında 8-9 dk. pişirilir.
Ganajı için
Festipak ve Chantypak tereyağ ile birlikte kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Hazırlanan karışıma Belcolade Blanc Selection eklenir ve karıştırılır. Üzerine Topfil yaban mersini eklenir ve soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra karışım mikserde 3-4 dk çırpılarak kabartılır. İsteğe göre Festipak ile kıvam yumuşatılır.
Dekorasyon için
Tüm malzemeler mikrodalga veya benmari yardımı ile 38 ˚C'ye kadar eritilir. Hazırlanan karışımın ısısı temperleme işlemi ile 32 ˚C'ye düşürülür. Asetat kağıdı ile şekil verilir.
Zorluk derecesi: