Orange Velvet Verrine

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 500
Bütün yumurta 250
Sıvı yağ 150
Su 120
Kreması için
C.P.T Şekerli 350
Whippak 850
Süt 1000
Dolgusu için
Vivafil Bodrum Mandalinası
Dekorasyon için
Çikolata parçalıkları

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım tepsiye dökülür ve bıçak yardımıyla düzeltilir. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Süt kaynatılır. Kaynatılan süte C.P.T. şekerli ilave edilir ve homojen bir karışım elde edilene kadar kaynatılır. Kaynatılan karışım streçe sarılır ve soğutulur. Whippak hızlı devirde çırpılır. Soğutulan karışıma krema azar azar ilave edilir. Hazırlanan kek rendelenip kupların en alt kısmına yerleştirilir. Üzerine krema eklenir. Vivafil Bodrum Mandalinası dolgusu yapılır. Kek kırıntısı ile dekore edilerek tamamlanır. İsteğe bağlı olarak damla çikolata ile görüntü zenginleştirilir.

Tamamen doğal, bitki konsantrelerinden elde edilen turuncu renkle muhteşem lezzet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele