Keki için
Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım tepsiye dökülür ve bıçak yardımıyla düzeltilir. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.
Kreması için
Süt kaynatılır. Kaynatılan süte C.P.T. şekerli ilave edilir ve homojen bir karışım elde edilene kadar kaynatılır. Kaynatılan karışım streçe sarılır ve soğutulur. Whippak hızlı devirde çırpılır. Soğutulan karışıma krema azar azar ilave edilir. Hazırlanan kek rendelenip kupların en alt kısmına yerleştirilir. Üzerine krema eklenir. Vivafil Bodrum Mandalinası dolgusu yapılır. Kek kırıntısı ile dekore edilerek tamamlanır. İsteğe bağlı olarak damla çikolata ile görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: