Orman Meyveli Velvet Kuşağı

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Her velvet kek grubu için ayrı ayrı; tüm malzemeler palet yardımı ile 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışımlar sıkma torbalarına alınır. Tepsiye 1200g olacak şekilde sıkılır. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Soğuyan kek çember taban ile kesilir.

Kreması için

Cremyvit ve su mikserde 5 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım bir kaba alınır. Whippak çırpılır ve hazırlanan karışıma ilave edilir. Çember halinde kesilen kek 3 pat halinde kesilen kekin etrafına ve altına sarılır. Patlar krema ve orman meyveleriyle birbirine yapıştırılıp ters çevrilir. Orman meyveleriyle dekore edilir.

Orman meyveli velvet kuşağına bayılacaksınız...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele