Passion Fruit Amber Çikolata

İçindekiler

Hazırlanışı

Çikolata yapılışı
Önceden kalıplar istenen renkte boyanır. Belcolade Selection Amber 45 °C’ye kadar eritilip 28 °C’ye kadar temperlenir. Kalıba doldurulup kabuk yapılır, daha sonra dolgu ile doldurulup 2 saat dinlendirildikten sonra kalıptan çıkarılır.

Dolgu yapılışı
Passion fruit, glukoz, bal ve Stabily ocakta kaynatılır, soğumaya bırakılır. Diğer tarafta Festipak, fesleğen kaynatıldıktan sonra iyice süzülür, sonra hazırlanan Passion fruit, bal ve glukoz karışımı ilave edilerek en son Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. 27-28 °C’ye kadar soğutularak kullanılır.

Belcolade Selection Amber

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele