Pop kek

İçindekiler

gr
Pop kek için
Tegral Satin Moist Cake 1000
Su 200
Sıvı yağ 200
Yumurta 400
Dolgu için
Belcolade Blanc Selection 200
Cremfil Frambuaz 200

Hazırlanışı

Kekin hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 3 dk çırpılır.40x60 boyutlarındaki tepsiye dökülür, 180°C 20-22 dk pişirilir.
  2. Fırında pişirilmiş moist kek elle ufalanır, erimiş Belcolade,Cremfil Frambuaz ilave edilip mikserde hamur kıvamına gelene kadar yoğurulur.
  3. Sonra bütün hamur eşit gramlarda yuvarlanır ve  üzerine renkli çubuklar saplanıp dondurucuda dondurulur.

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Belcolade veya Carat Coverlux Beyaz, yağ bazlı pembe boya ile renklendirilir. Dondurucudaki pop kekler bu renklendirilmiş çikolatalara daldırıp kaplanır.

Muhteşem Tadıyla Pop kek ...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele