Purple Velvet Orman Meyveli Pasta

İçindekiler

Keki için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 225
Kreması için
Festipak 1000
Ambiante Vegan 1000
Tegral Makaron 100
Belcolade Blanc Selection 1250
Tereyağı 250
Dolgusu için
Topfil Yaban Mersini
Dekorasyon için
Çilek
Böğürtlen
Frambuaz

Hazırlanışı

Kek için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür ve 180°C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek 3 pat halinde kesilir.

Kreması için

Festipak  ve tereyağı kaynatılır. Kaynatılan karışıma Tegral makaron ilave edilir. Belcolade Blanc Selection eritilir ve karışıma ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 1 litre Ambiante ile karıştırılır. Üzerine önceden hazırladığımız kremanın 1000g’ı eklenir ve çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Krema 3 pat halinde kesilen keklerin arasına sıkılır. Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Dolgunun arasına taze meyveler konulur. Pastanın üstü kek kırıntıları ile dekore edilir. Taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.

Orman meyvelerinin mor kek ile muhteşem birleşimi....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele