Purple Velvet Orman Meyveli Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kek için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür ve 180°C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek 3 pat halinde kesilir.

Kreması için

Festipak  ve tereyağı kaynatılır. Kaynatılan karışıma Tegral makaron ilave edilir. Belcolade Blanc Selection eritilir ve karışıma ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 1 litre Ambiante ile karıştırılır. Üzerine önceden hazırladığımız kremanın 1000g’ı eklenir ve çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Krema 3 pat halinde kesilen keklerin arasına sıkılır. Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Dolgunun arasına taze meyveler konulur. Pastanın üstü kek kırıntıları ile dekore edilir. Taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.

Orman meyvelerinin mor kek ile muhteşem birleşimi....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele