Keki için | ||
---|---|---|
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 225 | |
Kreması için | ||
Festipak | 1000 | |
Ambiante Vegan | 1000 | |
Tegral Makaron | 100 | |
Belcolade Blanc Selection | 1250 | |
Tereyağı | 250 | |
Dolgusu için | ||
Topfil Yaban Mersini | ||
Dekorasyon için | ||
Çilek | ||
Böğürtlen | ||
Frambuaz |
Kek için
Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür ve 180°C’de 10-11 dk. pişirilir. Pişirilen kek 3 pat halinde kesilir.
Kreması için
Festipak ve tereyağı kaynatılır. Kaynatılan karışıma Tegral makaron ilave edilir. Belcolade Blanc Selection eritilir ve karışıma ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 1 litre Ambiante ile karıştırılır. Üzerine önceden hazırladığımız kremanın 1000g’ı eklenir ve çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Krema 3 pat halinde kesilen keklerin arasına sıkılır. Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Dolgunun arasına taze meyveler konulur. Pastanın üstü kek kırıntıları ile dekore edilir. Taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: