Rengarenk Velvetler Kuşağı

İçindekiler

gr
Green Velvet kek için
Tegral Satin Cream Cake Green Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Red Velvet keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Dark Velvet keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Büyün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Orange Velvet keki için
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Purple Velvet keki için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Festipak 1000
Chantypak 1000
Belcolade Blanc Selection 1200
Tereyağı 150
Dekorasyon için
Carat Cover Beyaz

Hazırlanışı

Kekleri için

Her velvet kek grubu için ayrı ayrı; tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım tepsiye dökülür Konveksiyonel fırında 160 °C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Festipak ve tereyağı ocakta ısıtılır. Hazırlanan karşıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir. +4 °C dolapta soğumaya bırakılır. Soğuyan karışıma Chantypak İlave edilerek çırpılır. Hazırlanan kekler istenilen boyutta kesilerek aralarına kreması sürülür.

Dekorasyon için

Carat Cover Beyaz 50-60 °C’de eritilir. İstenilen şekil verilir ve dekore edilir. Kek kırıntısı, yaban mersini  ve çilek ile görüntü zenginleştirilir.

Rengarenk velvet keklerin muhteşem görüntüsü...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele