Süt Reçeli Dolgulu Tatlı

İçindekiler

gr
Kreması için
Cremyvit Beyaz 400
Festipak 200
Su 1000
Çikolata kase için
Belcolade Noir Selection
Dekorasyon için
Deli Dulce De Leche
Lotus bisküvisi

Hazırlanışı

Çikolatadan kase için

Belcolade Noir Selection eritilir. Eritilen çikolataya temperleme işlemi yapılır. İstenilen kapılara dökülür ve dondurulur.

Kreması için

Su ve Cremyvit Beyaz mikserde yavaş hızda karıştırılır. Karışıma yavaş hızda Festipak ilave edilir ve homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Hazırlanmış krema daha önceden dondurulan çikolata kalıplarına doldurulur.

Dekorasyon için

Ezilmiş lotus bisküvisi ve Deli Dulce De Leche ile üzeri dekore edilir.

Süt reçeli dolgulu enfes tatlı...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele